Alertă cu bombă la Trezoreria din Reşiţa! Mascaţii au încercuit întreaga zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au încercuit întreaga zonă
Mascaţii au încercuit întreaga zonă

În sediul Finanţelor Publice Caraş-Severin a fost depistat un pachet suspect. Întreaga clădire a fost evacuată, dar panica a fost instaurată şi în rândul oamenilor care locuiesc în blocurile din zonă, care au fost alertaţi de sirenele maşinilor de Poliţie şi Jandarmerie.

Pe o rază de câţiva zeci de metri în jurul sediului Finanţelor Publice nu a mai mişcat nimic, mascaţii ţinându-i departe pe curioşi. Geniştii au intrat în clădire pentru a ridica pachetul suspect şi a verifica dacă nu cumva mai sunt şi altele. După ce s-au asigurat că nu mai există şi alte pachete suspecte, geniştii au coborât din maşina de intervenţie pirotehnică un robot de ultimă generaţie, care face minuni în astfel de situaţii-limită. Robotul respectiv a ridicat pachetul suspect, l-a scos din clădire şi l-a detonat, eliminând orice risc. Bubuitura i-a speriat şi mai tare e oamenii din zonă, dar totul s-a dovedit a fi un simplu exerciţiu.
    “Ne-am speriat cu toţii foarte tare. Când am văzut atâţia mascaţi, înarmaţi până în dinţi, normal că am intrat în panică. Abia când au scos pachetul ăla afară am aflat că este doar un exerciţiu. Mai bine, că la câte se întâmplă în ziua de azi, nu m-ar fi mirat să fie vreo bombă”, a mărturisit Laurenţiu Cepraga, un martor al acţiunii poliţiştilor şi jandarmilor cărăşeni.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite