Alcoolul şi neatenţia i-au adus dosar penal unui şofer reşiţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii reşiţeni i-au făcut dosar penal şoferului reşiţean
Poliţiştii reşiţeni i-au făcut dosar penal şoferului reşiţean

Poliţiştii reşiţeni au fost sesizaţi în legătură cu un accident de circulaţie produs pe strada Zimbrului din municipiu soldat cu rănirea mai multor persoane. Şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza şi a intrat pe contrasens, ulterior poliţiştii au depistat că acesta consumase băuturi alcoolice.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto ce venea din partea opusă, a pasagerelor Loredana J. de 23 ani, din Jamu Mare şi a Cristina S., din Reşiţa. O altă pasageră, de 45 de ani a fost rănită grav fiind transportată la spilal.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul conducătorului Ksandros H. rezultatul a fost negativ iar în cazul conducătorului auto Răzvan  P. rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Răzvan P. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite