Al doilea Revelion, party în premieră în oraşul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii se pregătesc să sărbătorească prima ediţie a „Revelionului Primăverii“
Reşiţenii se pregătesc să sărbătorească prima ediţie a „Revelionului Primăverii“

Mâine seară, pentru prima dată la Reşiţa, se va organiza o petrecere pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Cei care au ales să-şi petreacă seara de duminică în paşi de dans şi cu multă distracţie o vor face destul de ieftin.

Criza economică nu-i împiedică pe reşiţeni să uite de distracţie. Ei pot participa mâine seară la „Revelionul Primăverii”. „Vom merge să petrecem duminică seara. Suntem un grup de opt persoane. Preţul este foarte bun, adaptat la perioada financiară destul de grea prin care trecem. Merităm şi noi puţină distracţie”, a spus Luminiţa Neacşu, o doamnă care şi-a propus să încheie săptămâna cu multă veselie.

„Revelionul Primăverii“ îi întâmpină pe iubitorii de distracţie cu muzică pentru toate gusturile şi multe suprize din partea organizatorilor. Cei care vor merge mâine seară la marea distracţie vor putea câştiga diverse premii la tombolă sau pot urmări concursul de miss.

Spectacol pentru toată lumea

Pentru ca distracţia să fie maximă, petrecăreţii pot asculta şi pot dansa şi pe ritmurile muzicii populare, dar şi uşoare. Petrecerea va avea loc la un restaurant din apropierea gării Reşiţa Nord. Cum reşiţenii sunt dornici de distracţie, până în acest moment au fost vândute peste 200 de bilete. „Nu am fixat un preţ mare deoarece ne-am gândit că ar fi bine ca oamenii să se distreze. Organizăm balul pentru a-i scoate din cotidian. Cei care vor veni aici vor avea parte de un adevărat spectacol. Vom avea şi dansatori, dar şi un violinist de la Liceul de Artă. Pentru că balul este în ajunul zilei de 1 Martie, se vor putea cumpăra mărţişoare, dar şi diverse obiecte artizanale”, a explicat Nicolae Graur, administratorul localului.

Atmosfera va fi întreţinută de actorul reşiţean Dan Mirea, dar şi de formaţia cântăreţei de muzică populară a interpretei Dorina Blidaru.

Preparate speciale pentru distracţie

Meniul de la „Revelionul Primăverii“ cuprinde două feluri de mâncare. Între dansuri se va putea savura şi o gustare rece, dar şi friptură cu garnitură şi salată. Petrecerea va începe la ora 20.00. Cei care vor să participle îşi pot cumpăra biletele de la localul în care se organizează „Revelionul Primăverii”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite