Reşiţa: Misterul morţii „Agentului“ răpus pe motor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cauzele accidentului soldat cu decesul motociclistului Adrian Micşa sunt încă neclare. Poliţiştii continuă şi acum cercetările în cazul accidentului care a avut loc la Valea Deni. În discuţie sunt luate mai multe ipoteze.

Împrejurările în care motociclistul Adrian Micşa, în vârstă de 31 de ani, şi-a pierdut viaţa în urmă cu aproximativ două săptămâni sunt departe de a fi clarificate. Iniţial, accidentul de la Valea Deni a fost pus pe seama vitezei excesive. Moartea tânărului, cunoscut în comunitatea motocicliştilor drept „Agentul” este învăluită de mister, odată cu declaraţiile martorilor.
Amicii tânărului sunt reticenţi faţă de anchetă
Prietenii lui Adi Micşa refuză să creadă că tragedia s-a produs din cauza unei greşeli de pilotaj. „Am fost la faţa locului şi am văzut urme de frânare. Noi facem des acest traseu şi nimeni nu frânează acolo. Nu ai niciun motiv să pui frână, ba, dimpotrivă, acolo se accelerează. Frânezi doar dacă eşti incomodat de ceva, dacă îţi apare în faţă un obstacol”, susţine unul dintre bikeri.

Simplu accident sau ucidere din culpă
Chiar dacă nu o spun direct, amicii lui Adrian Micşa sunt de părere că partenerul de drum al acestuia, Dorian Bălan, este acel obstacol care l-a obligat pe „Agent” să frâneze. „Dorian Bălan şi-a lăsat camaradul să-şi dea duhul pe marginea drumului, în condiţii suspecte”, spun prietenii lui Micşa.
„Noi putem doar să emitem câteva păreri. Lumină în acest caz trebuie să facă organele de poliţie şi ceilalţi anchetatori. Noi îi rugăm doar să grăbească puţin ancheta. E greu de spus ce s-a întâmplat acolo, dar mulţi dintre noi cred în varianta că Dorian nu e străin de cele petrecute. E posibil să-i fi tăiat calea şi astfel să-l fi forţat să frâneze. Oricum, pentru noi, Dorian nu mai există! L-a abandonat acolo şi, la două zile după înmormântare, a ţinut chef acasă la el”, adaugă un alt motociclist.

Şi poliţiştii au suspiciuni
„Este întocmit un dosar de cercetare penală şi toate activităţile se desfăşoară sunt sub supravegherea procurolului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa”, a spus comisarul Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite