Agențiile de turism din județ au deja liste complete pentru vacanța de Paști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În topul preferinţelor cărăşenilor pentru sejururile de sărbători rămân Israelul, Grecia şi Spania. Numărul mare de cereri depuse în acestă perioadă se datorează şi faptului că reşiţenii profită de reducerile pentru vacanţele din vară.

Agentiile de turism mizează şi în acest an pe preţuri mici şi pe destinaţii cu care cărăşenii s-au obişnuit deja. Israelul este o destinaţie căutată pentru perioada de Paşte. „În ciuda tradiţiei de a petrece sărbătorile pascale în sânul familiei, în mare parte persoanele vârstnice aleg să viziteze Israelui. Pachetul de anul acesta se vinde cu 740 de euro, preţurile fiind la fel cu cele din 2010“, a spus Ioan Dimcea, director al unei agenţii de turism.

Pe lângă Israel, cărăşenii aleg să plece în Grecia, Turcia, Spania şi, mai nou, în Muntenegru. Dintre acestea, cele mai ieftine sunt cele din Grecia, cu un preţ de aproape 450 de euro, opt zile, la hoteluri de trei stele şi diferite excursii la importante obiective. 

Oferte pensiuni Văliug
Pentru cei care vor totuși să stea aproape de casă, la Văliug pensiunile au deja pachete speciale. De exemplu, sejurul la unele pensiuni poate începe din 22, cu o cazare bonus. „În ceea ce privește masa de Paște, avem și variantă pentru cei carenu agreează carnea de miel. Pachetul nostru costă 270 de lei, patru nopți“, spune Mihaela Stoica, administrator pensiune Văliug

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite