Agenţii economici din Caransebeş vin deja cu oferte pentru bursa din această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Caransebeş
Municipiul Caransebeş

În această lună, Bursa locurilor de muncă  din data de 24 iunie 2011 va fi organizată la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, Piaţa General Dragalina nr 2,  începând cu ora 10.

Până în prezent şi-au anunţat participarea la Bursă un număr de opt agenţi economici, care oferă 39 locuri de muncă. Printre meseriile puse la dispoziţie de aceştoia se numără cea de şofer, muncitor necalificat în construcţii sau maşinist pod rulant.

„Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt invitate să participe la Bursă atât pentru a avea şansa de a deveni persoane angajate, cât şi  pentru prezentarea  CV-urilor agenţilor economici prezenţi la bursă, medierea directă în cadrul burselor locurilor de muncă fiind cea mai eficientă formă de sprijin pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă în vederea încadrării“, spune Caius Isac, directorul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin .
   

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Punctului de lucru al Agenţiei din Caransebeş, Strada Cazărmii , bl 9, sc B, tel 0255/516323. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite