Copiii femeii ucise la Reşiţa primesc rechizite pentru noul an şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primărie Reşiţa a alocat suma de 1.836 de lei pentru femeia ucisă de fostul soţ. Pe lângă aceşti banii cei patru orfani vor fi ajutaţi şi cu 700 de lei pentru haine, rechizite şcolare şi încălţăminte.

Cei patru copii rămaşi orfani în urma crimei care a avut loc la blocul ANL situat la Valea Domanului în data de 27 august 2010 sunt prijiniţi de autorităţi. Pentru că mama acestora era angajat al primăriei în funcţia de asistent personal, Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa  a alocat suma de 1.836 de lei pentru ajutorarea lor.”Bani sunt alocaţi cu titlu de ajutor de înmormântare. Totodată va fi acordat un ajutor de urgenţă, în cuantum de 700 lei, pentru a se putea cumpăra haine, rechizite şcolare şi încălţăminte, copiilor”, a spus Roxana Zvarici, consilier primar.

De asemenea serviciul din cadrul primăriei împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului şi Asociaţia „Pentru fiecare copil o familie”, vor încerca să identifice o rudă a copiilor, care să poată locui cu împreună cu aceştia în imobilul care a fost închiriat mamei lor, sau să fie incluşi într-un program de asistenţă socială şi protecţie a copilului.
   

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite