Şpăgarii de la “fabrica de studenţi Hyperion” au vrut să fie liberi, dar mai stau la arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezenţi în faţa instanţei de judecaţă acum o oră, Nicoletei Gumă, coordonatorul Centrului Tutorial Caransebeş a Universităţii Hyperion, alături de prefesorul Gheorghe Stancu şi studentul Eugen Tacotă rămân în arest pentru încă 35 de zile. Cei trei sunt cercetaţi pentru luare de mită.

Cei trei arestaţi în cazul Hyperion rămân în arestul poliţiei Timiş. Nicoleta Gumă, Gheorghe Stancu şi Eugen Tacotă acuzaţi pentru luare de mită s-au prezentat astăzi în fața judecătorilor de la Tribunalul Caraş- Severin.  În urma unei şedinţe care a durat mai bine de o oră, instanţa a deliberat şi a decis ca şpăgarii să rămână în arest.

”În urma înaintării actului de sesizare de către DNA Timişoara către Tribunalul Caraş- Severin, s-a fixat data de judecată pentru 23 septembrie, când în lipsa altor incidente procedurale se va citi actul de sesizare şi, probabil, se va proceda la audierea celor nouă inculpaţi trimişi în judecată, trei dintre ei fiind în stare de arest”, a spus Rustin Ciasc, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite