Poliţiştii cărăşeni au aplicat peste 400 de amenzi în mai puţin de 48 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunile poliţiştilor sunt din ce în ce mai dese în judeţul Caraş- Severin. Ultima acţiune a rutieriştilor a avut loc în zilele de 20 şi 21 august. Aproximativ 60 de poliţişti au fost în trafic şi au aplicat 450 de amenzi pentru şoferii care nu au respectat prevederile legale.

Şoferii care nu au respectat regimul legal de viteză, au depăşit neregulamentar sau au condus sub influenţa acoolului au fost amendaţi de poliţişti. Un număr de 184 de conducători auto au fost amendaţi în ultimile două zile pentru că nu au respectat viteza legală de deplasare. „Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin au desfăşurat acţiuni pe întreg judeţul având ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto în ceea ce priveşte respectarea regimului legal de viteză, a normelor legale ce reglementează depăşirea, depistarea conducătorilor auto sub influenţa băuturilor alcoolice dar şi a celor care nu poartă centura de siguranţă.

Au fost aplicate un număr de 450 sancţiuni contravenţionale a căror sumă se ridică la aproximativ 81 000 lei”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin. Şapte dintre şoferii care nu au respectat legea au rămas fără permis de conducere şi alţi cinci nu rămas fără certificatul de înmatriculare al autovehicului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite