Jandarmii cărăşeni sunt la datorie pe străzile judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, au executat un număr de 561 misiuni la nivelul judeţului pe parcursul lunii iulie. Cele mai multe, peste 360, au fost misiunile de menţinere şi asigurare a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive.

Jandarmii au acţionat şi în această lună în slujba cărăşenilor. Scopul deselor misiuni pe care aceştia le-au efectuat este creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi totodată prevenirea şi combaterea infracţiunilor.
Aceştia au fost sesizaţi tot mai des pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112. Şi au intervenit pentru soluţionarea a peste 40 de astfel de cazuri. În urma deselor intervenţii pe care jandarmii le-au avut au fost constatate 20 de infracţiuni.

Au fost aplicate 123 de amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de peste 35 de mii de lei. Nu mai puţin de 113 de persoane au primit avetisment în scris pentru că nu au respectat legea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite