Un tânăr de 20 de ani din Reşiţa a intrat cu maşina într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în cartierul Cuptoare, reşiţeanul venea de la Văliug când într-o curbă periculoasă a pierdut controlul maşinii şi a intrat în structura de beton a unei fântâni. Pasagerul din dreapta a fost trasportat la spital dar nu a fost necesară internarea acestuia. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Un reşiţean de 20 de ani s-a ales ieri cu o sperietură groaznică după ce a aterizat cu maşina într-o fântână.

"În timp ce M. Cozmin,de 20 ani, domiciliat în Reşiţa, conducea un autoturism pe raza cartierului Cuptoare din Reşiţa, din direcţia Văliug spre Reşiţa, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în structura de beton unei fântâni care este situata în afara părţii carosabile”, a spus în această dimineaţă agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş- Severin, pentru Adevărul de Seară Reşiţa.

În urma accidentului pasagerul din dreapta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, unde în urma investigaţiilor medicale nu a necesitat internare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În prezent continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite