Un bărbat a murit spulberat de o mașină pe Drumul Național 58, sub ochii îngroziți ai martorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani a fost luat în plin de o mașină pe mijlocul drumului care leagă municipiul Reșița de Caransebeș. Din surse apropiate anchetei, se pare că bătrânul era un cioban, care tocmai își terminase munca la sălaș, după care a plecat la locuința sa din comuna Brebu.

Tragicul accident s-a petrecut în urmă cu aproximativ o oră. Conducătorul auto, tot un bărbat de circa 60 de ani, se îndrepta spre Reșița, când în apropierea comunei Brebu, l-a spulberat cu mașina pe ciobanul care se întorcea de la oi.

„Mergeam în spatele mașinii care l-a lovit pe bătrân. Cred că se afla pe mijlocul drumului pentru că nu s-a auzit zgomot de la limitatorul de viteză amplasat pe marginea șoselei”, a declarat Octavian Vlădescu, singurul martor ocular al evenimentelor, pe lângă soția conducătorului auto care l-a ucis pe bătrân.

Martorul povestește că a văzut cu ochii săi cum victima a fost proiectată în șanțul de la marginea drumului. „Inițial, am crezut că este o pasăre. Am oprit mașina, iar femeia care se afla în autoturismul din față a venit la mine și m-a rugat să verific dacă bărbatul a murit”, a precizat tânărul de 29 de ani.

Acesta a coborât din mașină, după ce a sunat la numărul unic de urgență 112, după care i-a luat pulsul bărbatului.
La fața locului au ajuns imediat echipe ale Ambulanței Caraș-Severin și ale poliției din localitatea Brebu.

Deși medicii de pe salvare au încercat să îl resusciteze, eforturile lor au fost în zadar. Criminaliștii au ajuns și ei la fața locului, ca să cerceteze împrejurările în care a murit bărbatul. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite