Un mort şi patru răniţi într-un tragic accident pe Drumul Naţional 6 din Caraş- Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Naţional 6 face din nou victime. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa la acest final de săptămână în apropiere de localitatea Cornea. Acesta nu a acordat prioritate într-o zonă unde se efectuează lucrări şi s-a lovit frontal cu o altă maşină care circula regulamentar.

Un tânăr de 24 de ani din Caransebeş şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident pe Drumul Naţional 6 în afara localităţii Cornea. Accidentul a avut loc pe un sector de drum unde se efectuau lucrări la un capăt de pod. Conform poliţiştilor tânărul şofer nu a respectat indicatoarele rutiere şi a intrat frontal într-o altă maşină care circula regulamentar din sens opus.

”După efectuarea cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce C. Dorin Ionuţ de 24 ani, din Caransebeş, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş - Orşova, în afara localităţii Cornea, pe un sector de drum în curbă unde se executau lucrări la un capăt de pod, nu a respectat semnificaţia indicatorului prioritate pentru circulaţia din sens invers, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul condus de V.Ionel de 41 ani, din Timişoara”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

În urma accidentului a rezultat decesul şoferului imprudent dar şi rănirea altor patru persoane.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite