Un reşiţean de 22 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a fost oprint de poliţişti în timpul unei acţiuni locale. În urma verificărilor făcute de poliţişti tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru că a fost depistat sub influenţa alcoolului. Rezultatul alcool testului arăta că reşiţeanul avea o concentraţie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii reşiţeni au prins azi noapte în jurul orei 2.00 un tânăr care a condus maşina chiar dacă a consumat băuturi alcoolice.”Lucrătorii Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe Bulevardul Republicii din localitate au oprit pentru control un autoturism.

Vehiculul a fost condus de C.Cosmin Andrei, de 22 ani din localitate iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

Pentru fapta sa reşiţeanul s-a ales cu un dosar penal şi acum este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80, mg/l alcool pur în sânge.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite