Mafioții din Caransebeș se amenință cu pistoalele în baruri și sunt agresivi cu polițiștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, angajatul unui local din Caransebeș s-a speriat de moarte, când unul dintre clienții săi s-a supărat și a început să distrugă bunurile din bar. Tânărul, de 32 de ani a folosit chiar un pistol cu bile în incinta sălii. Acesta l-a predat unui unui alt tânăr, care la rândul său a refuzat să îl dea polițiștilor.

În jurul orei 01.00, polițiștii din Caransebeș au fost sesizați prin apelul unic de urgenţă de către un angajat al unei societăţi din localitate, cu privire la faptul că o persoană a provocat scandal în incinta localului şi a distrus mai multe bunuri. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că Marian Cristian, de 32 ani, din Caransebeș a folosit chiar un pistol cu bile în incinta sălii, iar atunci când i s-a solicitat să predea pistolul, acesta i l-a înmânat unui alt tânăr, Dănuț Dumitru, de 23 ani, tot din Caransebeș.

„Întrucât acesta a refuzat predarea pistolului, s-a procedat la imobilizarea persoanei şi ridicarea pistolului, moment în care Marian Cristian a devenit  agresiv cu poliţiştii. Acum, el este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept, ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, iar Dănuț Dumitru este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă fără drept”, a declarat în această dimineață Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite