Un tânăr de 25 de ani din Oraviţa a folosit arma pentru a se apăra de prietenii cu care a băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cărăşanul s-a ales cu dosar penal după ce a avut o altercaţie cu alţi doi tineri la o petrecere din comuna Ciuchici. Băiatul a tras un foc de armă fără  a avea permis pentru acea armă. În prezent este cercetat într-un dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

În urma unei petreceri care a avut loc la acest final de săptămână, trei tineri care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice s-au certat şi au început să se taie cu cioburi şi cuţite. Unul din tinerii care au luat parte la această altercaţie a scos o armă şi atras un foc.

„În urma altercaţiei I.Constantin Marius a fost tăiat cu un ciob de sticlă la nivelul gâtului iar numitul T. Sebastian Emil a fost tăiat la un deget cu un cuţit, fapt pentru care I.Constantin Marius a luat din portbagajul maşinii personale o armă de vânătoare şi a tras un foc în plan vertical”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

Scandalul a avut loc într-o casă din comuna Ciuchici. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, tânărul care a tars cu arma nu este posesor de armă de vânătoare, aceasta fiind a tatălui său. Petrecăreţul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru lovire şi alte violenţe dar şi port de armă fără drept de uz.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite