Reşiţa: Lovitură de teatru în cazul crimei din Moroasa: Adevăratul criminal ar putea fi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Lovitură de teatru în cazul crimei din Moroasa: Adevăratul criminal ar putea fi în libertate
Reşiţa: Lovitură de teatru în cazul crimei din Moroasa: Adevăratul criminal ar putea fi în libertate

O veche cunoştinţă a familiei Bujor insinuează că Tudoriţa Bujor a fost ucisă de fiul său la îndemnul soţului, de care vroia să divorzeţe, bărbatul profitând de tulburările psihice ale copilului pentru a ieşi basma curată.

În cazul femeii ucise în cartierul reşiţean Moroasa de propriul fiu, care a îngrozit un oraş întreg, apare o ipoteză şocantă. O veche cunoştinţă a familiei Bujor, căreia, din motive lesne de înţeles îi vom păstra identitatea, a acceptat să rupă tăcerea şi să vorbească despre tragedie. „Mă aşteptam să se întâmple asta până la urmă. Dar nu să fie omorâtă de Dani, de fiul ei, ci de soţul ei. Vroia să divorţeze, a fost şi l-a avocat, dar era ameninţată că va rămâne pe drumuri fără nimic. De asta a plecat în străinătate. Pentru mine, soţul ei este principalul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat. Eu cred că este foarte posibil ca acesta să fi profitat de instabilitatea psihică a copilului şi să-l fi împins să comită crima. Aşa a scăpat şi de soţie şi poate sta liniştit cu amanta, dar a scăpat şi de fiul care îl ameninţa mereu şi care acum va merge la puşcărie”, susţine cunoştinţa familiei.

Bătută cu bestialitate

 Aceeaşi sursă afirmă că, în familia Tudoriţei Bujor, scandalurile se ţineau lanţ de mai multă vreme. „De 15 ani femeia asta a trăit într-un calvar. Era bătută mereu de soţ şi numai eu ştiu de câte ori am fost cu ea la doctor din cauza bătăilor primite. Era bătută cu bestialitate. Şi copiii la fel. Probabil că de acolo vin şi problemele de sănătate ale copilului. Cred că a profitat de asta şi că el se ascunde în spatele crimei. Eu pot spune tot ce ştiu şi organelor de anchetă”, mai spune vechea cunoştinţă a familiei. Vom reveni cu amănunte!

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite