Adepții lui Bachus din Caraș-Severin au primit dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din județ au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența alcoolului pe străzile din Reșița, respectiv Bocșa. Celor doi li s-au întocmit actele pentru dosar penal pentru infracțiunea comisă la acest sfârșit de săptămână.

Ieri seară, un tânăr de 29 de ani din Reșița conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest.

„Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării unei probe biologice de sânge şi stabilirii alcoolemiei“, ne-a informat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cu o concentrația mai mare decât a reșițeanului a fost un bărbat din Bocșa care în timp ce conducea o autoutilitară având o  concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest. „În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge“, a mai precizat Ancuța Cărbunaru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite