Actorii Teatrului de Vest din Reşiţa urcă pe scena altor instituţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Palatul Cultural trebuiau finalizate până în luna octombrie. Cu toate acestea actorii teatrului reşiţean continuă să vină în faţa iubitorilor de teatru. Reprezentanţia de astăzi va avea loc de la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

În aşteptarea inaugurării oficiale a noii locaţii de la Palatul Cultural actorii reşiţeni îşi fac treaba cum nu se poate mai bine, dar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, clădire care se află de ani de zile în litigiu. Cu toate acestea, astăzi, de la ora 19.00 are loc spectacolul “Tu cine eşti” de Gyorgy Mehes – cel mai bine vândut scriitor maghiar în anul 2005. Regia este semnată  de Alexandru Jitea iar scenografia de Florica Zamfira. Interpretează actorii Camelia Ghinea şi Constantin Berry.

Cei mici merg la Sala Lira
Din dorinţa de a nu se pierde această artă şi de a if mai aproape de spectator, actorii teatrului reşiţean vin in faţa celor mici pe scena sălii de la Liceul „Sabin Păuţa“. Miercuri. De la orele 9.45 şi 11.00, are loc spectacolul „Croitoraşul cel viteaz“, adaptare de Dan Mirea după Fraţii Grimm, regia aristică Dan Mirea, scenografia N.D.Vlădulescu. Din dstribuţie fac parte actorii: Marius Tudor, Ana-Maria Cizler,
Adina Panait, Florin Ruicu, Miruna Grangure, Sorin Fruntelată şi Florin Ibraşi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite