Abonamente şi bilete la preţuri de criză pentru meciurile vicecampionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Clubului Sportiv UCM Reşiţa intenţionează să readucă în Sala Polivalentă fanii care părăsiseră echipa de handbal şi pentru asta anunţă reduceri semnificative la bilete şi abonamente începând cu sezonul care începe în septembrie.

Suporterii reşiţeni au taxat evoluţiile mai puţin convingătoare ale handbaliştilor de la UCM Reşiţa din a doua jumătate a campionatului trecut, dar şi atitudinea şefilor clubului, şi n-au mai umplut Sala Polivalentă la meciurile favoriţilor, aşa cum se întâmpla cândva. Conducerea grupării reşiţene nu propune suporterilor doar o echipă complet schimbată pentru noul sezon, ci vine şi cu o nouă politică, prin care intenţionează să atragă mai mulţi susţinători lângă echipă. “Clubul Sportiv UCM Reşiţa îşi manifestă preocuparea de a da o şansă reală tinerilor, vârstnicilor, elevilor şi tuturor iubitorilor handbalului, de a-şi susţine acasă, în Sala Polivalentă, echipa favorită, UCM Reşiţa”, a precizat Sergiu taban, ofiţerul de presă al clubului.


Ucemeriştii, accesibili pentru toată lumea

Un bilet în noul sezon din Liga Naţională de handbal va costa 5 lei, iar pentru elevi, studenţi, pensionari şi angajaţii UCMR preţul va fi de doar 2 lei. Abonamentele se vând şi ele la preţuri mai mult decât acceptabile. Toate meciurile de acasă ale alb-albaştrilor pot fi văzute pe viu în schimbula doar 50 de lei. Elevii, studenţii, pensionarii şi angajaţii UCM Group sunt privilegiaţi, aceştia putând achiziţiona un abonament pentru numai 20 de lei. Abonamentele se vând în fiecare zi de marţi şi joi, între orele 10:00 - 12:00 sau 16:30 - 17:30, la sediul clubului din Calea Caransebeşului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite