A intrat într-o autoutilitară din cauza unui scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 31 de ani a avut ghinionul să rămână fără lumini la mașină și a provocat un accident de circulație. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită și a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Conform declarației șoferului de 31 de ani care conducea o autoutilitară, la ieșirea din satul Pirlipeț a rămas fără lumini din cauza unui scurtcircuit în bord.

„Acesta a oprit autovehiculul, moment în care din spate se deplasa un autoturism condus de Pavel C.PAVEL, de 25 de ani, care nu a observat autoutilitara, fiind în jurul orelor 23.00, şi a intrat în coliziune frontal dreapta cu partea stângă spate a autoutilitarei, după care a fost proiectat pe sensul opus de mers fiind izbit de un alt autoturism condus regulamentar de V.NICOLAE care a intrat în şanţul din marginea drumului“, ne-a informat Ancuța Cărbunarul, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite