A început curăţenia de primăvară în principalele zone ale oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Direcţiei de Întreţinerea Patrimoniului au început acţiunea de strângere a materialului antiderapant împrăştiat în cursul iernii. De asemenea, carosabilul urmează si fie spălat pe principalele artere ale municipiului.

Pe B-dul Republicii şi B-dul Revoluţia din Decembrie au loc acţiuni de răzuire la marginea bordurii a materialului, adunarea lui în grămezi, încărcarea şi transportul acestuia.

„Se va avea în vedere intervenţia pe toate străzile unde s-a acţionat cu material antiderapant: B-dul Muncii, str. Făgăraşului, Calela Caransebeşului, Calea Timişoarei, str. Grădişte, B-dul A.I.Cuza, str. Sportului, str. Petru Maior, str. 24 Ianuarie, str. I.L.Caragiale şi alte străzi din oraşul vechi. După finalizarea acestei acţiuni se va avea în vedere spălarea suprafeţelor carosabile pentru îndepărtarea în totalitate a prafului“, a declarat Mihai Stepanescu, primarul oraşului..

În aceste zile se acţionează la curăţirea şi spălarea elementelor decorative (jardiniere şi sfere) situate pe B-dul Republicii şi pe B-dul Revoluţia din Decembrie. „Această acţiune are un rol important în menţinerea calităţii aerului prin eliminarea prafului de la nivelul suprafeţei carosabile care este antrenat în atmosferă de factorii de mişcare, autovehicule sau vânt“, a mai spus reprezentantul Reşiţei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite