A furat mai multe arme albe dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii unui supermarket din oraş au sesizat telefonic Jandarmii cărăşeni cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe obiecte de pe rafturile magazinului. Jandarmii i-au întocmit actele pentru începerea urmăririi penale.

Un tânăr de 29 de ani din Reşiţa a fost prins de poliţişti după ce a vrut să iasă din magazin cu mai multe obiecte furate.

„La controlul corporal sumar efectuat de jandarmi, asupra celui în cauză, au mai fost descoperite două cuţite: unul cu lungimea totală de 25 cm, din care partea tăioasă având lungimea de 11 cm iar celălalt cu lungimea totală de 25 cm, din care partea tăioasă având lungimea de 13 cm şi o şurubelniţă cap stea, în lungime totală de 20 cm“, ne-a informat Lucian Istrăţescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, ... fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire ...”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite