A fost condamnată la închisoare cu suspendare în locul soţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Catană a fost obligată să plătească daune de 80.000 de lei
Gabriela Catană a fost obligată să plătească daune de 80.000 de lei

Gabriela Catană se chinuie de opt ani să-şi demonstreze nevinovăţia în instanţă. Femeia de 40 de ani pretinde că a fost condamnată din cauza unui accident de care se face vinovat soţul ei. Acum plăteşte scump pentru declaraţiile mincinoase date la faţa locului.

Găsită vinovată de instanţele din Drobeta Turnu Severin, Caransebeş şi Timişoara, condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare şi obligată să plătească daune de 80.000 de lei, Gabriela Catană a cerut revizuirea întregului dosar. Femeia speră ca măcar magistraţii Tribunalului Caraş-Severin să constate faptul că, accidentul rutier din data de 21 aprilie 2002, de care este învinuită, a fost provocat de fapt de soţul ei.

“Am luat fapta asupra mea pentru că soţul era băut şi punea în pericol afacerea noastră. Aveam o şcoală de şoferi. Ulterior, am recunoscut în faţa procurorului că şoţul meu a condus şi că eu eram în dreapta. Cei doi martori din maşină şi-au schimbat şi ei declaraţiile”, susţine Gabriela Catană.


“Afirmaţia învinuitei Catană Gabriela-Victoria este neverosimilă, întrucât este infirmată prin probele administrate în cauză”,
Constantin Şopalcă, procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Mehedinţi

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite