8 Martie plin de surprize pentru reşiţence fericite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile oraşului de pe Bârzava sunt împânzite de flori şi bună dispoziţie de Ziua Femeii. În zi de sărbătoare, nici amenzile nu mai sunt ce au fost odată, poliţiştii amendând cu flori şoferinţele care au ieşit în trafic.

Ziua de azi a prins culoare încă de la primele ore ale dimineţii. Diana Diatcu sărbătoreşte Ziua Femeii la locul de muncă. Are 27 de ani şi este profesoară de limba şi literatura română la Liceul „Diaconovici-Tietz“, iar azi elevii au răsplătit-o cu buchete de flori.

„Pentru mine fiecare zi alături de elevii mei este ca o sărbătoare deoarece sunt imprevizibili şi fiecare îşi doreşte să mă surprindă“, spune Diana. În trafic, poliţiştii cărăşeni au amendat şoferiţele din municipiu într-un mod mai special.

image

„Am ales să facem o tradiţie din astfel de acţiuni, mai ales că astăzi este Ziua Femeii. Avem radarele baricadate cu flori, dar şoferii trebuie să ştie că nu intră în aceeaşi categorie“, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

image

Aproape 30 de voluntari surprind doamnele şi domnisoarele din Reşiţa cu o activitate de animaţie de stradă menită să le aducă zâmbetul pe buze. „Este vorba despre 8 Martie Hapening, o activitate care implică flori, arcuri, creativitate, mult curaj şi energie pozitivă “, ne-a informat Sorina Nihta, Centrul de Voluntariat Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite