Primul număr din colecţia „Vin Dinozaurii” s-a dat ca „pâinea caldă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Bălăşoiu a fost fericitul cumpărător care a mai apucat un exemplar din puzzle-ul 3D aflat chioşcurile de ziare din centrul Râmnicului.

La primele ore ale dimineţii de marţi, oamenii s-au aşezat cuminţi la coadă să cumpere de la chioşcurile de ziare primul număr din colecţia 3D „Vin Dinozaurii " editată de ziarul „Adevărul". „Am prins ultimul număr de la chioşcurile din centrul oraşului, pentru că s-au dat ca pâinea caldă. Am acasă doi copii, unul de opt ani şi celălat de trei. Au aflat din reclamă, de dinozauri, iar eu am căutat pe site şi am găsit o scurtă prezentare în «Adevărul». De câteva zile mă tot bat copii la cap să nu uit să le iau puzzle-ul cu dinozaurii. Am plecat mai devreme de acasă şi bine că am prins ultimul exemplar, că altminteri nu ştiu dacă mă mai înţelegeam cu cei mici. Copilul cel mare este pasionat să afle tot mai multe amănunte despre aceste specii dispărute", a spus Constantin Bălăşoiu. În numărul de asatăzi care s-a dat gratuit cu ziarul, cititorii au făcut cunoştinţă cu Styracozaurul, despre care se spune că trăia în grup, avea picioare scurte şi trup greoi, atingea viteze de până la 32 de kilometri pe oră, iar atunci când era atacat, se năpustea spre rival precum rinocerii de astăzi. În fiecare zi de marţi, timp de nouă săptămâni, ziarul „Adevărul" va fi vândut împreună cu puzzle-ul 3 D care va costa 7,99 lei fiecare.

Iată care sunt dinozaurii din colecţia „Adevărul":


Styracozaurul - 7 februarie 2012
T - Rex - 14 februarie
Brahicozaurul - 21 februarie
Plesiozaurul - 28 februarie
Pteranodonul - 6 martie
Stegozaurul - 13 martie
Spinozaurul - 20 martie
Velociraptorul - 27 martie
Triceratopsul - 3 aprilie
Mamutul - 10 aprilie

„Adevărul" te invită la concurs!


Cumpără colecţia „Vin Dinozaurii" şi participă la un concurs cu premii de senzaţie. Începând de vineri, 10 februarie, cei care vor asambla puzzle-ul şi îl vor picta sau colora pot trimite o fotografie cu dinozaurul respective pe adresa concurs@adevarulholding.ro.
E-mailul trebuie să poarte titlul „Dinozaurii prind viaţă" şi să conţină obligatoriu numele şi prenumele participantului, localitatea unde locuieşte şi numărul de telefon al acestuia. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate în ziarul „Adevărul".
Originalitatea creaţiilor voastre va fi arbitrată de un juriu format din cinci persoane. Cei cinci vor nota fotografiile trimise de către participanţi în data de 19 aprilie 2012.
Numele câştigătorului, precum şi premiul acordat vor fi publicate în ziarul „Adevărul" în maximum 20 zile lucrătoare. Concursul „Dinozaurii prind viaţă" se desfăşoară în perioada 10 februarie - 17 aprilie 2012.


Premiile:
Premiul I: O colecţie „Aventura", o colecţie „Pictori de geniu" şi o colecţie „Stan şi Bran".
Premiul II: O colecţie „Aventura" şi o colecţie „Pictori de geniu".
Premiul III: O colecţie „Aventura".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite