UPDATE. Şoferul sirian decedat după ce a intrat cu Opel-ul sub roţile unui tir, vinovat de producerea accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opel-ul strivit de un tir  in care a murit, pe Valea Oltului,  cetateanul sirian
Opel-ul strivit de un tir in care a murit, pe Valea Oltului, cetateanul sirian

Pe Defileul Oltului, la Balota, bărbatul a pătruns pe contrasens şi a intrat sub capul tractor al unui tir fără semiremorcă. Pentru descarcerere a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari

UPDATE 10.50. Vinovat de producerea accidentului de pe Valea Oltului a fost cetăţeanul sirian

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, cetăţeanul sirian Bhassan M. (59 ani), cel care a murit în accidentul de astăzi de la Balota, se face vinovat de eveniment. El a pătruns pe contrasens şi a intrat sub capul tractor (fără semiremorcă) al unui tir condus din sens invers.

UPDATE 9.08. S-a redeschis circulaţia rutieră pe Valea Oltului

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului s-a redeschis la ora 9.05 după ce a fost blocată aproape două ore. Bărbatul care a murit în Opel este cetăţean sirian.

În localitatea Racoviţa, la Balota-Vâlcea, pe Defileul Oltului, în această dimineaţă de 28 iunie, la ora 7.00, a avut loc un grav accident rutier. În urma coliziunii dintre un autotren şi un Opel, o persoană a murit. „Echipajul descarcerării este la locul accidentului pentru a scoate persoana decedată dintre fiarele contorsionate. Circulaţia pe Valea Oltului este blocată total până la îndepărtarea autovehiculelor aflate în carosabil", ni s-a cmunicat de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite