Scandalul cu împuşcături de la barul Esentzza revine. Luptătorii de K1, „Vandam” şi „Cicatrice”, din nou după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul dintre luptatorii de K1 si membrii clanului Stoica a continuat si la spital
Scandalul dintre luptatorii de K1 si membrii clanului Stoica a continuat si la spital

Ionuţ Zotică, Cristian Săvoiu, Cristian Culeci şi Gabriel Gelep au fost arestaţi de Judecătoria din Râmnicu Vâlcea pentru că au intrat în baruri şi restaurante.

Câţiva luptători de K1 care au fost implicaţi în scandalul de la barul Esentzza, din 2 august 2010, au ajuns ieri, din nou, după gratii, fiind arestaţi de Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru 30 de zile, pe motiv că au încălcat obligaţiile stabilite de instanţa de juduecată la punerea în libertate provizorie sub control judiciar. „Cei patru sunt Ionuţ Zotică, Cristian Săvoiu, Cristian Culeci şi Gabriel Gelep. Poliţia a făcut sesizare instanţei că aceştia nu au respectat obligaţiile care le reveneau după punerea în liberatate sub control judiciar. Iniţial, în august 2010 ei au fost arestaţi de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, dar au făcut recurs şi au fost puşi în libertate de Tribunalul Vâlcea", a spus judecătorul Bogdan Mateescu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.


Scandal cu săbii şi împuşcături


La 2 august 2010, în barul Esentzza din cartierul Traian a izbucnit un conflict dintr-o două grupări. Pe de o parte cea a luptătorilor de K1, „bărbaţi cu un cazier bogat" cum declara la vremea respectivă şeful Poliţiei Vâlcea, care se aflau la mese în local şi cea a unor membrii din gruparea Stoica, liderul Partidei Rromilor. În bătaia care a avut loc atunci s-au folosit săbii, pistoale cu bile, s-a spat mobilier, LCD-uri, geamuri, incinta localului fiind devastată, iar conflictul s-a lăsat cu răniţi precum Săvoiu, Zotică, Gelep dar şi a câtorva persoane din tabăra atacatorilor. Sacandalul a continuat şi la spital, fiind nevoie de intervenţia trupelor speciale. „Cei care au fost arestaţi miercuri de Judecătoria Râmnicu Vâlcea nu au respectat condiţiile impuse de lege şi au intrat în baruri şi restaurante, lucru care le era interzis", a spus insp. Cristina Hănulescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite