UPDATE. Pe Valea Oltului au căzut stânci de pe versanţi şi au rănit un pasager dintr-un Citroen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stâncile care au căzut în carosabil, pe Valea Oltului, au rănit un pasager dintr-un Citroen
Stâncile care au căzut în carosabil, pe Valea Oltului, au rănit un pasager dintr-un Citroen

Circulaţia este deocamdată închisă până la definitivarea cercetărilor şi a îndepărtării bolovanilor prăvăliţi în carosabil.

Update 6.30 Pasagerul rănit în maşină de stâncile căzute de pe versanţi are multiple traumatisme


Stâncile care au căzut în noaptea aceasta de pe versanţii munţilor, pe Valea Oltului, şi au lovit un Citroen au rănit grav un pasager. „Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Galaţi, a suferit traumatism cranio cerebral cu plăgi contuze parietal drepta, traumatism toraco abdominal cu escoriaţii, fractură la un deget", ne-au spus surse din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea. Victima căderilor de stânci, Eugen Dumitru, a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Râmnicu Vâlcea. Circulaţia rutieră a fost reluată în jurul orei 2,30.

Traficul rutier pe Valea Oltului a fost întrerupt în această noapte de 24/25 iunie în jurul orei 0,40 după ce în dreptul localităţii vâlcene Călimăneşti au căzut, din nou, stânci de pe versanţii muntelui. „Stâncile au surprins un autoturism marca Citroen, unul dintre pasageri fiind rănit. Circulaţia rutieră pe DN 7 este întreruptă, incidentul având loc la km. 200+600 în dreptul viductului Cârligul Mic", ne-a spus ofiţerul de serviciu de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea. Traficul va fi reluat după îndepărtarea stâncilor de pe carosabil şi efectuarea cercetărilor la faţa locului.
Reamintim că circulaţia pe Valea Oltului era restricţionată pe timpul zilei, pentru o perioadă de trei săptămâni, ca urmare a faptului că o echipă de alpinişti execută lucrari de rănguire, care constau în îndepărtarea stâncilor aflate pe punctul de a cădea de pe versanţi, în carosabil. Circulaţia rutieră se întrerupea zilnic, în reprize de 15 minute, în timp ce erau prăvălite stâncile de pe versanţi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite