Alergată de-un câine, o viţică a căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alergată de-un câine, o viţică a căzut  într-o fântână adâncă de 20 de metri (arhiva)
Alergată de-un câine, o viţică a căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri (arhiva)

Animalul a fost scos la suprafaţă de către pompierii militari cu ajutorul cordiţelor şi a unei scări. Bovina a murit în cădere, ea lovindu-se de tuburile fântânii.

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au fost chemaţi ieri, 9 august, în jurul prânzului, să salveze o viţică dintr-o fântână. „Viţeaua, de aproximativ 60 de kilograme, se afla în jurul gospodăriei unui locuitor din Orleşti. La un moment dat, fiind alergată de un câine, animalul a sărit în fântâna din gospodăria locuinţei, chiar dacă aceasta avea tubul de la suprafaţa pământului de aproximativ un metru şi diametrul de 90 de centimetri. Pentru a scoate animalul, pompierii au folosit scara de fereastră şi cordiţe. Din nefericire, viţeluşa era moartă. Fântâna avea o adâncime de 20 de metri, iar în cădere animalul s-a lovit de tuburile fântânii", a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.
Tot ieri, pompierii militari au mai fost solicitaţi să stingă şi trei incendii de vegetaţie uscată în oraşul Drăgăşani (pe strada Tudor Vladimirescu), la Milcoiu şi Frânceşti. „Ne aşteptăm ca numărul incendiilor să crească, mai ales că la sfârşit de săptămână tot mai mulţi oameni ies la grătar, la iarbă verde, şi lasă focurile nesupravegheate. Rugămintea noastră este să facă focul în locuri cât mai îndepărtate de vegetaţie şi înainte de plecare să stingă cu apă sau pământ focul sau cărbunii încinşi", a mai spus cpt. Cătălin Popescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite