Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui şofer băut care a furat o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină a politiei a urmărit prin mai multe localităţi, cu sirenele şi girofarele pornite, o autoutilitară furată (arhiva)
O maşină a politiei a urmărit prin mai multe localităţi, cu sirenele şi girofarele pornite, o autoutilitară furată (arhiva)

Maşina cu girofar a Poliţiei a reuşit să oblige şoferul să tragă pe dreapta după o urmărire prin Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Dăeşti, Sălăturcel şi Seaca

Poliţiştii rutieriştii care monitorizau dintr-o maşină radar traficul rutier în Râmnicu Vâlcea, au avut la acest sfârşit de săptămână o misiune grea. O autoutuilitară marka Iveko a trecut pe lângă ei în trombă, fără ca şoferul să dea semn că ar fi intenţionat să oprească la semnalul făcut de oamenii legii. „Echipajul a pornit în urmărirea conducătorului auto care nu a vrut să tragă pe dreapta nici la semnalele acustice, nici la cele luminoase. Autoutilitara a fost urmărită prin Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Dăeşti, Sălăturcel şi abia la Seaca s-a reuşit ca şoferul să fie obligat să oprească. Cel aflat la volan, Constantin I. (35 ani) din Râmnicu Vâlcea, avea o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar la verificarea maşinii s-a constata că o furase de la o societate comercială. I-a fost întocmit dosar penal", a spus smcs. Sebastian Predonescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite