Copilul care a murit strivit încerca să rostogolească un trunchi de copac alături de tată şi fraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă drama petrecută în sânul familiei, tatăl copilului va trebui să răspundă penal şi în faţa procurorilor. Moartea micuţului a fost instantanee.

Moartea băieţelului de nouă ani, strivit de un lemn, a creat multă suferinţă familiei dar şi indignare în cartierul Călineşti, ce aparţine de oraşul vâlcean Brezoi, locul unde s-a petrecut tragedia. „Echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Brezoi, care a constat că pe 31 august, în jurul orei 12.00, membrii unei familii din satul Călineşti, tatăl şi cei 3 copii de sex masculin, au început să taie în bocuri, cu un motofierăstrău, mai multe trunchiuri de copac care erau depozitate din cursul primăverii pe marginea drumului comunal Călineşti şi care proveneau din cota de lemne a membrilor moşneni ai Obştii Călineşti. În timpul efectuării unei manevre de răsturnare în vederea secţionării a unui trunchi de copac, în lungime de 7,70 m. şi grosime maximă de 0,60 m., N. O., de 9 ani, mezinul familiei, s-a dezechilibrat, a căzut pe sol în urma lemnului care, pe traseul de revenire, fiind noduros, a strivit capul copilului provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa" se spune într-un comunicat de presă semnat de agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Trupul minorului a fost necropsiat, iar rezultatele au scos la iveală că moartea a fost fulgerătoare, micuţului fiindu-I zdrobit capul. Acum, tatăl copiilor va trebui să dea socoteală şi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi, poliţiştii urmând să întocmească actele după finalizarea anchetei.

image
Tatăl la capul copilului decedat, după ce a fost lovit de un lemn Moartea copilului a fost instantanee, medicii constatând doar decesul Medicii nu au mai putut decât să constate decesul copilului strivit de un lemn Lemnul care l-a strivit pe băieţelul de noua ani din Călineşti-Vâlcea

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la locul unde băieţelul de nouă ani a fost strivit de un lemn

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite