FOTO. Pe Valea Oltului, un tir cu alimente s-a făcut „praf” după ce a căzut 12 metri, de pe un viaduct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca printr-o minune, şoferul a scăpat doar cu câteva escoriaţii. În urmă cu câteva minute, DN 64 s-a blocat la drăgăşani, pe un sens, după ce unui tir i-a căzut o presă hidraulica gigant, în carosabil

UPDATE 19.00 S-a reluat circulaţia, pe ambele sensuri, pe ruta Slatina-Drăgăşani. Presa hidraulică „pierdută” dintr-un autotren a fost ridicată cu ajutorul unei macarale.

Un tir încărcat cu alimente s-a făcut „arşice" după ce a căzut în această dimineaţă de pe un viaduct, în localitatea Câineni-Vâlcea. Circulaţia pe Valeea Oltului nu a fost întreruptă, tirul „plonjând" de la o înălţime de 12 metri, pe vechiul drum. Ca prin minune şoferul, rămas încarcerat, după ce a fost scos de către pompierii de la descarcerare, s-a constatat că nu avea decât câteva escoriaţii, o contuzie toracică şi una la umăr. „Circulaţia pe DN 7 nu a fost îngreunată din cauza acestui incident. Conducătorului auto, Daniel C. (38 ani), din comuna Baci-Cluj, i-au fost recoltate probe de sânge", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Soferul autotrenuluii care a cazut de la 12 metri inaltime a scapat teafar
Parapetul viaductului a fost distrus de tirul incarcat cu alimente

Foto de la viaductul unde autotrenul a plonjat de la 12 metri înălţime, în vechea şosea.

DN 64 blocat alternativ, la Drăgăşani


În urmă cu câteva minute, azi, 11 iulie, la ora 16,00 DN 64 a fost blocat pe un sens de circulaţie la intrarea în municipiul Drăgăşani-Vâlcea, dinspre Slatina. O presă hidraulică gigant a căzut de pe şaua unui autotren şi a ocupat un sens de circulaţie. Se aşteaptă ca în zonă să sosească o macara de mari dimensiuni să ridice mastodontul din carosabil, circulaţia făcându-se alternativ pe un singur sens.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite