Bucătăria şi spălătoria spitalului se reabilitează şi cu personalul tehnic, pentru a fi reduse cheltuielile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reabilitarea spălătoriei Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea se va face şi cu sprijinul personalului angajat
Reabilitarea spălătoriei Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea se va face şi cu sprijinul personalului angajat

Consiliul Judeţean Vâlcea a asigurat două tranşe a câte 80.000 de lei fiecare pentru acoperirea integrală a cheltuielilor. Hrana bolnavilor de la Spitalul nr. 2 se va găti la Maternitate, iar rufele murdare de la Spitalul Judeţean se spală la Spitalul Nr. 2

Reabilitarea spălătoriei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea şi a bucătăriei de la Spitalul nr. 2 a intrat în linie dreptă. „Consiliul Judeeţan Vâlcea a asigurat fonduri de finanţare, în două tranşe, a câte 80.000 lei fiecare, pentru acoperirea integral a cheltuielilor. Am dispus ca o parte a lucrărilor respective să se realizeze în regie proprie cu personalul tehnic existent", a spus Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.
Pe timpul modernizării cât bucătăria de la Spitalul nr. 2 va fi închisă, hrana bolnavilor de la această unitate se va pregăti la bucătăria Maternităţii. Acelaşi lucru se va întâmpla şi pe perioada închiderii spălătoriei Spitalului Judeţean, rufele din respectiva unitate medicală se vor spăla la Spitalul nr. 2. Consiliul Judeţean şi-a propus şi modernizarea secţilor de geriatrie şi gastronterologie, unde vechea tâmplărie din lemn urmează să fie înlocuită cu una modernă, din aluminiu. „Toate aceste lucrări de igienizare, reabilitare şi modernizare presupun serioase eforturi financiare care depăşesc plafonul celor deja investite. De aceea am dispus ca aparatul economic şi tehnic de specialitate să întocmească, în regim de urgenţă, un deviz estimativ privind valoarea întregului complex de lucrări. Nouă, nu ne este indiferent cum funcţionează spitalele şi nici cum sunt asigurate serviciile nonmedicale de care trebuie să beneficieze pacienţii pe toată perioada de tratament în regim spitalicesc", a mai spus Ion Cîlea, preşedintele CJ.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite