O şoferiţă începătoare a confundat pedala de frână ce cea de acceleraţie şi a ajuns cu Mitsubishi în copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie care a confundat pedala de frana cu cea de acceleratie a ajuns cu Mitsubishi intr-un copac (arhivă)
O femeie care a confundat pedala de frana cu cea de acceleratie a ajuns cu Mitsubishi intr-un copac (arhivă)

Femeia aflată la volan s-a ales cu policontuzii, câteva coaste fracturate şi fractură de femur. La proba cu etilotestul a reieşit că nu a consumat alcool.

Pe drumul judeţean 703 L ce leagă localităţile Jiblea de Dăeşti a avut loc ieri, 17 septembrie, un accident rutier în urma căruia s-a autoaccidentat Maria M. (48 ani), din Dăeşti, conducătoare autovehiculului. „Din cauza lipsei de experienţă în conducere, a confundat pedala de frână cu cea de acceleraţia, a părăsit partea carosabilă spre dreapta direcţiei sale de deplasare, intrând într-un copac. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, fiind diagnosticată cu policontuzii, fractură arc costal 4 şi 5, fractură femur drept. Femeia aflată la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al POliţiei Vâlcea.
La Lăcusteni, Gheorghe C. (42 ani) conducând un Opel s-a înscris în depăşirea unei coloane şi s-a ciocnit cu un Volkswagen care circula regulamentar din sens invers. O pasageră din Opel, Iuliana C. (33 ani), din Lăcusteni, s-a ales cu braţul stâng fracturat. Pe Valea Oltului, tot ieri, 17 septembrie, şoferul unui autotren, Vasile D. (48 ani) din Mediaş, a ignorant indicaţiile reprezentanţilor de la DN care efectuau lucrări în carosabil şi a ciocnit un Volkswagen condus de Cătălin B. (20 ani) din Craiova. Tânărul şofer craiovean s-a ales cu politraumatism prin accident rutier , traumatism articulaţie sterno-claviculară stâng. Şoferul autotrenului avea o alcoolemie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite