Mai mulţi şoferi băuţi, conducând maşini puternice, depistaţi pe şoselele vâlcene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărcile de maşini ai căror şoferi au fost descoperiţi băuţi la volan au fost BMW, Ford şi Peugeot. În alte două cazuri şoferii traşi pe dreapta de către poliţişti aveau fie permisul suspendat, fie autoturismul neînmatriculat.

La sfârşitul săptămânii abia încheiată, mai mulţi şoferi băuţi au fost prinşi, de către poliţişti, conducând diverse mărci de maşini. În cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea a fost prins conducând un BMW având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, Aron P. (37 ani), din Stoeneşti. La Valea Mare, un cetăţean a reclamat că i-a fost avariat autoturismul Alfa Romeo, staţionat în faţa unui magazin, de către un şofer care conducea un Ford şi care a dat bir cu fugiţii. Plecaţi în urmărirea fugarului, poliţiştii l-au prins Narcis B. (21 ani), din Drăgăşani,  în timp ce se îndrepta către oraşul de domiciliu. La proba cu alcooltestul s-a stabilit că şoferul fugar al Fordului avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi pe Bulevardul Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea, a fost descoperit ieri, 5 august, Alexandru T. (24 ani), din municipiul reşedinţă de judeţ,  care conducea un autoturism Peuget având o alcolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La Lăpuşata a fost tras pe dreapta  Alexandru Z. (44 ani), din localitate, care conducea un autoturism având permisul suspendat, iar la Râmnicu Vâlcea, M. Zenovie conducea un Ford neînmatriculat, având numerele provizorii expirate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite