Şi-a pus număr de înmatriculare fals pe autoturism ca să scape de radar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul şofer a fost tras pe dreaptat azi, 7 august, de o patrulă a poliţiei, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Numărul de pe spate al Peugeot-ului era cel corect. Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal.

Pe Strada Maior Vasile Popescu din Râmnicu Vâlcea, un echipaj al Poliţiei Rutiere a tras pe drepta un autoturism marca Peugeot. „În urma verificării de rutină s-a constatat că autoturismul condus de Marian G. de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea, avea montat plăcuţe de înmatriculare provizorii diferite, cea montată în partea din spate era valabilă, iar cea din faţă era expirată", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea. Potrivit unor surse, tânărul a recurs la o astfel de stratagemă ca în cazul în care ar fi fost surpins, din faţă, de aparatul radar, să nu fie identificat aparţinătorul real al autoturismului. Şoferului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.
În ultimele 24 de ore poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea au dat un număr record de amenzi. Au controlat 154 de autovehicule, au întocmit 50 de procese verbale, aplicând 71 de sancţiuni contravenţionale, din care un număr de 24 au fost date pentru depăşirea vitezei maxime legale admise pe sectoarele de drum unde au fost amplasate aparatele radar. Şi Poliţiştii Biroului Rutier au dat 34 de sancţiuni în valoare de 6.530 lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite