Fetele cu muşchi de la „Sanitar”, ovaţionate la scenă deschisă la „Cupa tineretului la skandenberg”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eleve participante la concursul de skandenberg de la Casa Tineretului
Eleve participante la concursul de skandenberg de la Casa Tineretului

Peste 180 de elevi din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani, Horezu şi Lădeşti, fete şi băieţi, s-au întrecut la o competiţie sportivă care s-a dovedit că are mulţi susţinători

„Cupa tineretului la skandenberg" care s-a încheiat zilele acestea la Casa Tineretului, la Bloody Mary, a fost o competiţie sportivă care s-a bucurat de foarte mulţi simpatizanţi. 180 de elevi din şcolile din Râmnicu Vâlcea, Horezu, Drăgăşani şI Lădeşti, băieţi şi fete, mulţi dintre ei câştigători ai concursurilor de skandenberg din unităţile şcolare de unde proveneau, şi-au pus „oştile" faţă în faţă, asistaţi de un număr impresionat de spectatori veniţi să îşi susţină favoriţii. „Cei mai mulţi simpatizanţi au avut fetele care au participat la concurs, frumuseţea feminină şi sportivitatea fiind pe placul asistenţei. Atmosfera a fost întreţinută şi de mascota noastră... veveriţa, iar această a doua ediţie a fost un succes. Concurenţii au fost cântăriţi înainte de competiţie şi s-a concurat pe categorii de greutate, în prezenţa a doi arbitri de specialitate. Marele câştigător a fost Adrian Oprea, de la Colegiul Tehnic Forestier", ne-a spus Ionuţ Vlad Lungu, secretarul Consiliului Judeţean al Elevilor Vâlcea.


Skandemberg pe acorduri de muzică


Cele mai aplaudate, şi câştigătoarele competiţiei la fete, au fost elevele de la Grupul Şcolar Sanitar. La băieţi, la categoria I (-69 kg.) învingător a ieşit Alexandru Popa, de la Grupul Şcolar Henry Condă, la categoria II (70-79 kg) George Dobre, tot de la Grupul Şcolar Henry Condă, iar categoria a III (80 +) a fost adjudecată de acelaşi câştigător al Marelui Trofeu, Adrian Oprea, care i-a învins şi pe câştigătorii celorlalte categorii. După o competiţie epuizantă, câteva melodii de muzică uşoară au făcut din concursul de skandenberg o manifestare tinerescă, plină de antren.„ Cupa tineretului la skandenberg" a fost organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, Asociaţie Victoria, Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Tinerilor şi Inspectoratul Şcolar Vâlcea. Pe lângă trofee, câştigătorii au primit şi pemii în bani. Locul I - 100 de lei, locul II - 75 lei, iar locul III - 50 de lei.

image
Sute de elevi au venit la sa isi sustina favoritii la skandenberg Cei mai impatimiti sportivi de skandenberg

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la CUPA TINERETULUI LA SKANDENBERG

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite