„Nordul” , terorizat de scandalagi care lovesc pe stradă oameni nevinovaţi, maşini şi devalizează localuri. Spiritele au fost potolite de „mascaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea au fost atacaţi cu cuţitul pe Strada Republicii de doi indivizi care apoi le-au lovit şi maşina. Un bar de lângă Spitalul judeţean a fost distrus în urma bătăilor dintre două grupuri de rromi.

Poliţiştii vâlceni sunt pe urmele a doi indivizi, pe unul reuşind să-l identifice, care au atacat doi tineri nevinovaţi pe Strada Republicii, din cartierul Nord. Nicolae C. în timp ce se afla lângă maşina sa staţionată, alături de prietenul lui, Bogdan F., doi indivizi s-au apropiat de ei, lovind maşina şi apoi, cu un cuţit, pe Bogdan, căruia i-au provocat plăgi tăiate la braţul drept şi regiunea toracică, care nu au necesitat internarea. Poliţiştii au reuşit să idetifice pe unul dintre agresori, Eduard G., din Râmnicu Vâlcea, fiind şi pe urma celuilalt.


Tot miercuri seara, la un local din vecinătatea Spitalului Judeţean, a apărut un scandal între două grupuri de cheflii rromi, care după ce au distrus o parte din interiorul localului, au continuat „războiul", afară. „Pentru aplanarea scandalului s-au deplasat poliţiştii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Colegii mei care au făcut cercetări şi au constatat că mai multe persoane au fost transportate la spital ca urmare a rănilor pe care le aveau şi că, în altercaţie, au existat pagube materiale în localul respectiv", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Doi tineri, Dan M. şi Călin M., de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital, primul cu capul spart, iar cel de-al doilea cu fractură de piramidă nazală. Alţi doi, din aceaşi tabără, Florian S. şi Dan M. (27 ani), din Popeşti au avut aceeaşi soară, fiind răniţi la mâini şi cap. „Victimele au declarat că au fost agresaţi fizic de un grup de etnici rromi, pe care nu-i cunoşteau, care au distrus şi un autoturism Mercedes, condus de Dacian S.", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru distrugere, lovire şi alte violenţe, urmând să fie continuate cercetările pentru a se vedea cine sunt scandalagii şi care a fost motivul pentru care au început violenţele.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite