Rromii din Drăgăşani care au incendiat un Ferrari, reţinuţi şi pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiștii de frontieră ai Aeroportului Otopeni
Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiștii de frontieră ai Aeroportului Otopeni

Membrii familiei Hristache, Bogdan şi Ardelean (tată şi fiu) după ce au dat foc la maşina aflată pe platformă, i-au atacat cu cuţitele pe proprietarii, înjunghiindu-i în abdomen şi spate. Conflictele dintre cele două familii înstărite de rromi datează de mai multă vreme.

Rromii din Drăgăşani, Bogdan (fiu) şi Ardelean Hristache (tată) vor fi prezentaţi azi, 10 septembrie, judecătorilor Tribunalului Vâlcea, cu propunere de a fi arestaţi pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav, violare de domiciliu şi incendierea unui autoturism. În dimineaţa zilei de 9 septembrie, la ora 4.00, Bogdan Hristache a intrat în curtea familiei Brătianu, vecinii săi, prin escaladarea gardului, şi i-a incendiat autoturismul marca Ferrari care se afla pe o platformă în curtea respectivă. După ce a pus foc la maşină, Bogdan a ieşit în şosea ş,i ajutat de tatăl său, Ardelean Hristache, i-a agresat pe cei din familia Brătianu. „Ardelean Hristache a exercitat acte de agresiune asupra numiţilor B.H. şi B.D., folosind un cuţit pe care îl avea asupra sa, provocându-le plăgi înjunghiate în zona abdomenului, iar Hristache Bogdan, având, la rândul său un cuţit asupra sa, a exercitat acte de agresiune asupra numiţilor B.M. şi B.D., provocâdu-le plăgi înjunghiate în în partea din spate a corpului", se spune într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea transmis azi presei.
Din actele medico-legale aflate la dosar a reieşit că cele trei victime au suferit leziuni traumatice grave, fiindu-le pusă în primejdie viaţa, în condiţiile în care, pentru salvarea vieţii, a fost necesară intervenţia medicală de specialitate, fiind operaţi la Spitalele din Craiova şi Râmnicu Vâlcea. Relaţiile tensionate dintre cele două familii dăinuie de mai multă vreme.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite