O femeie a fost prinsă conducând un Rover având o alcoolemie de 0,78 mg./l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a fost prinsă conducând băută un autovehicul marca Rover
O femeie a fost prinsă conducând băută un autovehicul marca Rover

În vârstă de 41 de ani, de fel din comuna vâlceană Alunu, femeia a căzut în plasa poliţiştilor la un control de rutină. Poliţiştii i-au recoltat două probe de sânge pentru a fi siguri că alcoolemie înregistrată la proba cu alcooltestul este cea corectă.

Poliţiştii din Horezu au făcut azi, 9 august, o acţiune pentru a prinde conducătorii auto care conduc autovehicule sub influenţa alcoolului. „Pe DJ 605 C a fost oprit la un control de rutină un autoturism marca Rover, condus de C. Nineta, în vârstă de 41 ani, din comuna Alunu.Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de aceasta s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.
În ultimele ele 24 de ore poliţiştii din Horezu au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.330 lei, au controlat 20 de autovehicule şi au legitimat 24 de persoane. În tot judeţul, poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au controlat 97 de autoturisme şi au aplicat tot atâtea sancţiuni contravenţionale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite