Arestat că a bătut cupierul şi a terorizat populaţia lovind mai mulţi tineri în parcarea unui bloc din Ostroveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldoveanu Bogdan a fost săltat din trafic şi prezentat procurorilor, apoi instanţei, care l-a arestat pentru 29 de zile.

Bogdan Moldoveanu (35 ani), din Râmnicu Vâlcea a fost arestat ieri de Judecătoria din Râmnicu Vâlcea pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Bărbatul, bine „clădit", s-a „aprins" în mai multe rânduri la mânie, provocând numeroase scandaluri care au creat nemulţumirea locuitorilor. „În noaptea de 29/30 iunie 2011, la orele 23,40, Bogdan Moldoveanu (fost Gheorghe Bogdan) împreună cu Răducanu Florin Drogoş, Răducanu Dragoş şi Răducanu Gheorghe Fănel, au provocat scandal în parcarea blocului G 320 din cartierul Ostroveni, exercitând acte de violenţă asupra unui număr de cinci persoane, cărora le-au cauzat leziuni traumatice ce au necesitat între 6 şi 14 zile îngrijiri medicale. Ei au folosit obiecte contodente şi au tulburat liniştea şi ordinea publică, inducând o stare de teamă şi indignare în rândul cetăţenilor care au fost treziţi şi au ieşit speriaţi la balcone solicitând intervenţia poliţiei", se spune în comunicatul de presă al Parchetului Vâlcea.


Bătăuşul cupierului


Lui Moldoveanu i s-a mai reţinut şi faptul că pe 22 ianuarie, a.c. într-un local din Râmnicu Vâlcea a provocat scandal, consumatorii fiind nevoiţi să părăsească localul de teama „viteazului". „Bărbatul a avut un scandal cu cupierul din localul respectiv, pe care l-a lovit apoi a sărit să-l bată şi pe angajatul firmei de pază. A distrus mai multe bunuri din local", a spus cms. Alexandru Părăuşeanu de la Biroul Poliţiei Criminale din Rm. Vâlcea.Pe 31 ianuarie, în timp ce conducea un autoturism în trafic, Moldoveanu a fost descoperit oprit de o patrulă de poliţie. „Pentru că pe numele lui exista un mandat de aducere pentru audiere într-un dosar penal, a fost reţinut. Judecătoria Râmnicu Vâlcea a admis propunerea Parchetului şi a emis mandat de arestare pentru 29 de zile", a spus insp. Alina Teodorescu, de la Poliţia Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite