Mulţi oameni răniţi în accidente rutiere! Un biciclist a căzut pe şosea încercând să se apere de un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numeroase accidente rutiere, cu mulţi răniţi, au avut loc în primele zile ale lunii iunie
Numeroase accidente rutiere, cu mulţi răniţi, au avut loc în primele zile ale lunii iunie

Două dintre evenimentele rutiere au avut loc, în aceeaşi zi, în comuna Păuşeşti-Măglaşi. La unul dintre ele, poliţiştii chemaţi la cercetări au fost „stânjeniţi" în trafic de un şofer băut.

Începutul acestei luni a fost unul agitat pe şosesele din judeţul Vâlcea. Încercând să traverseze în fugă strada Stirbei Vodă, din Râmnicu Vâlcea, fără să se uite în stânga sau în drepta, o fetiţă de 16 ani din Râmnicu Vâlcea, a fost accidentată de un BMW . Ea s-a ales cu plăgi escoriate la cot şi gambă. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Un alt accident a avut loc la Buneşti unde şoferul unei Dacii, Pătru C. (64 ani) nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de un autoturism marca Fiat Brava, care circula în faţa sa, condus de un tânăr din Budeşti. O femeie aflată ca pasager pe scaunul din dreapta faţă al Daciei, Constanţa C., a fost accidentată grav.


Biciclistul a vrut să evite un câine şi s-a autoaccidentat grav


Un bărbat din comuna Păuşeşti Măglaşi, Marius P. (49 ani) a condus ieri, 2 iunie, o bicicletă în interiorul localităţii şi observând că un câine care şi-a arătat colţii, biciclistul a vrut să-l evite. S-a dezechilibrat însă, a căzut pe carosabil, suferind multiple traumatisme. Din cauza stării grave de sănătate a fost transportat la Spitalul din Sibiu.Tot ieri, şi tot la Păuşeşti Măglaşi, a avut loc un alt accident rutier. Un mopedist în vârstă de 26 de ani, Marin P., a pierdut direcţia de mers într-o curbă şi s-a lovit de un cap de pod, fracturându-i umărul. „Poliţiştii care au fost chemaţi la cercetări, circulând cu maşina cu girofar şi sirenă în funcţiune, au fost stânjeniţi în trafic de şoferul unei Dacii, Alexandru P. (21 ani), din Păuşeşti. La proba cu alcoolestul sa stabilit că „vizeazul” de la volanul Daciei avea o alcoolemie de 0,95 gr./l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal", a spus Alina teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


Beat criţă a ajuns cu Dacia în şanţ


Un şofer băut, Marian Z. (39 ani), din Bălceşti, circulând un autoturism Dacia radiat din circulaţie din anul 2011, pe drumul din comună ce traversează localitatea Nicolae Bălcescu, având o alcoolemie de 1,07 mg./l alcool pur în aerul expirat, nu a mai păstrat direcţia de mers şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Şoferul s-a ales cu fractură de col femural fiind internat în spital.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite