VOTEAZĂ RÂMNICU VÂLCEA în competiţia „Oraşul cel mai frumos împodobit de Sărbători”, de pe adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă multe din globuleţele, ghirlande, ornamentele cu care a fost decorat oraşul au fost scoase de la naftalină, în centrul Râmnicului au apărut şi  surprize.

Bradul imens din din centrul Râmnicului, din Scuarul Mircea cel Bătrân, este la fel de falnic ca şi anul trecut, iar la „bază" a apărut în oraşul nostru, anul acesta, un ursuleţ impregnat cu luminiţe albe, care a devenit în scurt timp atracţia celor mai mici. Un alt ursuleţ, la câţiva zeci de metri mai încolo, îi face concurenţă. Scena biblică, o iesle cu staul, amplasată tot la kilometrul 0 al oraşului, îi provoacă pe părinţi să scoată aparatele foto ca să îşi pozeze copiii care vor cu tot dinadinsul să fie cât mai aproape de figurinele frumos concepute. Brazii din faţa Primăriei, copacii luminaţi cu beculeţe pe Bulevardul Calea lui Traian, doar în zona centrală, ne introduc în lumea de Sărbătoare, parcă niţel mai eclipsată decât în alţi ani, cu mai puţine lumini chiar şi la ferestrele instituţiilor, magazinelor sau în apartamentele râmnicenilor.

Puteţi trimite fotografii care v-au plăcut foarte mult, urmând ca noi să le publicăm pe site-ul Adevărului şi aşa să participăm la competiţia „Oraşul cel mai frumos împodobit de Sărbători”.

Nu uitaţi să accesaţi acest link si să votaţi oraşul Râmnicu Vâlcea.

image
image
image
image
image

Vezi AICI Galerie Foto sau dă click pe poză

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite