Pistolarul din autocar este administrator de firmă şi mergea la o casă din Horezu, lăsată moştenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a tras cu pistolul în interiorul autocarului se afla pe scaunul însemnat cu cifra 1
Bărbatul care a tras cu pistolul în interiorul autocarului se afla pe scaunul însemnat cu cifra 1

Niciunul dintre pasagerii din autocar nu a încercat să-l imobilizeze, bărbatul având un corp bine lucrat. Persoanele din autocar spun că au trăit momente de groază.

UPDATE. Bărbatul care a tras două focuri de armă în autocar a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Individul care a provocat panică în autocarul care circula ieri, 16 august, pe ruta Bucureşti-Râmnicu Vâlcea-Horezu, trăgând două focuri de armă cu un pistol cu gaze, unul în plan vertical, iar celălalt în scaunul din faţa sa, este administratorul unei societăţi comerciale din Bucureşti. „Stelian A. (58 ani) mergea în zona Horezu unde are, se pare, o casă de vacanţă lăsată moştenire. El nu şi-a motivat în niciun fel gestul său, singurul lucru pentru care a creat panică în mijlocul de transport fiind acela al consumului exagerat de alcool. Am stat de vorbă cu pasagerii din autocar, printre care şi cu o măicuţă, şi au relatat momentele de panică prin care au trecut. Nu în fiecare zi se întâmplă să vezi un individ care scoate pistoalele şi ameninţă pe toată lumea!" a spus cms şef Marius Dascălu, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Vâlcea.
Pistolarul se afla pe scaunul din spatele autocarului (acolo unde este însemnată cifra 1, pe foto) iar pasagerii s-au temut să încerce să-l imobilizeze. Dacă un pasager a sunat pe 112 şi a anunţat incidentul, o altă tânără, aflată în autocar, i-a transmis un mesaj tatălui ei prin care îl înştiinţa că este unul în autocar care ameninţă toţi călătorii. „Nu avea cine să-l imobilizeze pe bărbatul care ameninţa. Este un tip la 1,70 metri înălţime şi are un corp bine lucrat", a mai spus cms. şef Marius Dascălu, care a răsuflat uşurat că un asemene incident s-a încheiat fără a avea şi alte urmări mai tragice. La Budeşti, Poliţia a oprit autocarul şi a reuşit „capturarea” individului care azi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Despre „teroarea” din autocar citeşte şi:

Un bucureştean a ameninţat că omoară pasagerii dintr-un autocar şi a tras două focuri de armă

  Pistolarul din autocar deţinea armamentul legal, în scop de autoapărare

 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite