Bărbatul care timp de şase ani şi-a violat fetiţele şi le-a supus la perversiuni sexuale a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Ilie, unul dintre vecini, povesteşte că bărbatul arestat dormea între amantă şi nevastă
Constantin Ilie, unul dintre vecini, povesteşte că bărbatul arestat dormea între amantă şi nevastă

El este tatăl a 11 copii, din care cel mai mic are şapte luni. Toată familia dormea într-o singură cameră, iar tatăl incestuos, între soţie şi amantă. Deseori fetele lui de care a abuzat sexual, erau bătute şi scoase din casă.

Un bărbat de 53 de ani, din Râmnicu Vâlcea a fost arestat miercuri, de Tribunalul Vâlcea, pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu cele două fete ale sale. „În perioada 2004-2010, în mod reperat a întreţinut acte sexuale orale cu cele două fiice, în vârstă de 17 şi 13 ani. În aceeaşi perioadă a săvârşit acte de perversiune sexuală, în mod repetat prin constrângerea acestora, fie prin oferirea de dulciuri sau bani. Alteori a avut un comportament violent, pentru a le determina să accepte actele de perversiune sexuală şi acte sexuale orale şi să păstreze tăcerea", se spune în comunicatul de azi al Parchetul de pe lângă Tribulaul Vâlcea.


Fetiţele au fost instituţionalizate


La şcoala unde fiica cea mică învaţă, niciun profesor şi nici directorul unităţii nu a ştiu de drama prin care a trecut copila cea mică. Doar psihologul şcolar este cel care la aflarea veştii, a anunţat oficial Poliţia, care a demarat cercetările. „Noi am aflat azi din presă de ceea ce se întâmpla uneia dintre elevele care învăţa în şcoala noastră", spune directorul adjunct al unităţii şcolare. Fetiţa învăţa bine şi profesorii spun că nu observaseră un comportament modificat. „Cele două fetiţe au fost instituţionalizate joi, 15 noiembrie şi urmează ca după finalizarea anchetei Parchetului şi Poliţiei, să demarăm şi noi o anchetă socială", ne-a spus directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, dr. Roxana Radu.


Cu nevastă şi amantă în acelaşi timp


Locuitorii din cartierul unde locuieşte „mostrul cu chip de tată" s-au arătat revoltaţi de cele auzite. „Asta era aşa de potent că avea şi nevastă şi amantă. Dormea cu amândouă în pat. Toţi din familie dormeau într-o singură încăpere. În ultima perioadă, amanta, o prostituată pe care o racolase din preajma Poliţiei, l-a părăsit. Pe fete le bătea deseori, că se auzeau scandaluri", a spus Constantin Ilie (81 ani), unul dintre vecini. Eugen S. are 11 copii, însă o parte dintre ei au fost înfiaţi în mai multe ţări europene. „Mie mi-a zis că lua viagra ca să facă faţă", ne-a spus un alt vecin. „Mergea cu amândouă femeile la pădure, soţia şi amata, şi le punea la cărat de lemne, iar el stătea la umbra copacului", ne-a spus pădurarul din zonă. Bărbatul arestat se ocupa cu depanarea aparatelor radio-tv., iar ca să îşi mai rotunjească veniturile vindea haine second-hand la un târg de vechituri.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite