Un ungur, patron de gater, a murit în timpul unei altercaţii cu un tânăr care i-a pulverizat un spray lacrimogen în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronul unui gater a murit dupa ce un tânăr i-a dat cu spray lacrimogen în faţă
Patronul unui gater a murit dupa ce un tânăr i-a dat cu spray lacrimogen în faţă

Neînţelegerile dintre cei doi au pornit de la faptul că bărbaţii nu s-au înţeles la preţul cu care unul intenţiona să vândă lemne, iar celălalt să cumpere. Medicii legişti au stabilit că nu a existat legătură de cuazalitate între acţiunea tânărului şi moartea patronului de gater.

Între un cetăţean de origine maghiară, Istvan H. (56 ani), patronul unui gater de lemne din localitatea Călineşti-Vâlcea şi un localnic, Cristian G. (25 ani), a intervenit zâzanie. Pentru că patronul gaterului i-a cerut tânărului bani pe lemnele care urma să i le transporte la domiciliu, separat de preţul acestora, între cei doi, la locul unde era amplasat gaterul, a ieşit o încăierare. „Istvan H. a fost implicat într-o altercaţie cu Cristian G., iar la un moment dat, tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă cetăţeanului de origine maghiară. După acest moment, Istvan H. a acuzat dureri, s-a lăsat la pământ, după care a decedat", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. „Moartea bărbatului s-a datorat unui infarct acut de miocard şi nu pare să aibă legătură cu conflictul. Noi însă am recoltat şi probe biologice, pentru examen toxicologic şi histopatologic", ne-a spus dr. legist Florian Ghiţă, seful Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, cel care i-a făcut azi necropsia. Poliţia menţionează că moartea cetăţeanului de origine maghiară s-a datorat şi unei complicaţii cu o pancreatită acută necrotică. Până una alta, Parchetul din Brezoi va trebui să descâlcească iţele acestei întâmplări, când va avea toate rezultatele analizelor medico-legale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite