Paraziţii vor face spectacol într-un club din oraşul minier Berbeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul de excepţie al cunoscutei trupe de hip hop din România va avea loc sâmbătă. La tombola organizată, se anunţă suprize din partea băieţilor, componenţi ai trupei.

MAXI CLUB îi aduce în faţa celor ce vor fi prezenţi în locaţie în seara zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, pe cei din trupa Paraziţii. Organizatorii evenimentului din Maxi Club, au mărturisit că cererea de bilete este extrem de mare, aşa că cei ce doresc să vadă LIVE cunoscuta trupă de hip hop, ar trebui să se grăbească pentru a fi siguri că vor fi la faţa locului. Pentru că se anunţă o seară specială, cei de la MAXI CLUB organizează şi o tombolă la care unul din premii constă într-un autograf cu dedicaţie din partea băieţilor de la „PARAZIŢII". „Aşa cum am promis, vom continua seria concertelor de excepţie ce au loc în MAXI CLUB. Show-ul celor de la PARAZIŢII deschide seria concertelor de calitate ce vor avea loc în 2012 în locaţia noastră. Vom aduce în continuare trupe care sunt pe placul tinerilor vâlceni şi a celor ce treg pragul MAXI CLUB", spune Cornel Iliescu, patron al clubului din Berbeşti.
Preţul unui bilet de intrare la acest eveniment este de 20 de lei. Mai multe informaţii şi galerii foto de la evenimentele din Maxi Club se pot obţine pe pagina de facebook a locaţiei, www.facebook.com/BERBESTIMAXICLUB.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite