Un trăsnet a mai omorât un om, două vaci şi un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copacul sub care a fost trasnit un barbat din Lacusteni, dar si cele doua bovine şi câinele sau
Copacul sub care a fost trasnit un barbat din Lacusteni, dar si cele doua bovine şi câinele sau

Ascuns sub un plop de potopul care s-a abătut asupra comunei Lăcusteni, bărbatul a fost trăsnit, murind instantaneu alături de animalele care-l însoţeau. De-a lungul anilor, mai mulţi vâlceni şi-au găsit sfârşitul răpuşi de natura dezlănţuită.

Azi, 2 august, o femeie din localitatea Lăcusteni-Vâlcea şi-a găsit soţul decedat sub un plop din zăvoiul de pe râul Olteţ. „Florica P. a sunat pe numărul de urgenţă 112, iar echipa operativă de la Poliţia Rurală Zătreni s-a deplasat la faţa locului. A fost identificat decedat Vasile P. (65 ani), soţul femeii. Tot decedate au fost descoperite două bovine şi un câine. Din cercetări a reieşit că în după amiaza de 1 august, bărbatul a plecat cu animalele la păşunat şi nu s-a mai întors. În acea perioadă, în zonă a plouat torenţial, fenomen însoţit de descărcări electrice atmosferice. Cercetările au stabilit că bărbatul a fost trăsnit, la fel şi animalele care-l însoţeau", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
Tot ieri, 1 august, a fost trăsnit sub un copac şi un bărbat din localitatea Roşiile, care plecase tot cu animalele la păşunat (vezi galerie foto). În ultimii ani, natura dezlănţuită a mai omorât doi oameni care se adăpostiseră întrun rezervor de captare a apei, din viile Drăgăşaniului, iar pe Muntele Nedeta, din Costeşti-Vâlcea, a fost omorâtă de trăsnet o turmă formată din 140 de oi şi capre.

Copacul sub care a fost trasnit un alt barbat din localitatea vâlceană Roşiile Copacul sub care a fost trasnit un barbat din Lacusteni, dar si cele doua bovine şi câinele sau
image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la tragediile provocate de trăsnete în judeţul Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite