Amatorii de minifotbal au pentru prima oară ocazia să se afirme la un Campionat Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii de minifotbal se mai pot inscrie in competie pana pe 23 martie
Iubitorii de minifotbal se mai pot inscrie in competie pana pe 23 martie

Data limită a înscrierilor este 23 martie, taxa fiind de 1oo de lei pe echipă. Vâlcea se alătură celor 35 de judeţe în care evoluează peste 30.000 de iubitori ai acestui sport.

Toţi cei peste 18 ani, apţi medical, care doresc să ia parte la Campionatul Judeţean de Minifotbal, se mai pot înscrie, până pe 23 martie, să participe la această competiţie care se va desfăşura, pe 30 martie, la Baza Sportivă Hidroelectrica din Râmnicu Vâlcea. „Vrem să oferim vâlcenilor oportunitatea de a se antrena şi de a participa într-o competiţie sportivă alături de prieteni. Fie că se vor înscrie în competiţie sau pur şi simplu îşi vor susţine favoriţii, îi aşteptăm pe vâlceni să participe la acest eveniment sportiv. Scopul nostru este să promovăm minifotbalul ca un sport de masă și un mod sănătos de a petrece timpul liber", a declarat Viorel Popescu, responsabil proiect.


Vâlcea pe harta minifotbalului românesc


Campionatul de Minifotbalul este un sport destinat amatorilor și celor care joacă fotbal din pasiune. Acesta este practicat și de foști sportivi din toate domeniile, dar şi de persoane care nu au fost angrenate până acum într-o structură a vreunei ramuri sportive profesioniste. Câștigătorul etapei locale va participa la Turneul Final al Campionatului de Minifotbal, iar ocupanta locului doi se va întrece în cadrul Cupei României la Minifotbal. „Minifotbalul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani în România, recuperând în acest moment decalajul față de țările cu o tradiție îndelungată, iar succesul celor două titluri câștigate consecutiv la nivel european confirmă acest lucru. Prin acest nou proiect la care asistăm astăzi, Râmnicu Vâlcea intră pe harta minifotbalului românesc și se alătură celorlalte 35 de județe în care iubitorii de minifotbal, într-un număr de peste 30.000, iau parte la această competiție națională care a devenit mai mult decât un sport, chiar o stare de spirit", a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Minifotbal.


Unde vă puteţi înscrie


Competiţia, pentru prima oară desfăşurată în judeţul Vâlcea, este organizată de către Asociația Centrul Râmnic pentru Educație și Dezvoltare (C.R.E.D.), în parteneriat cu Federația Română de Minifotbal. Înscrierile se vor face la numarul de telefon 0757 117 200 până cel târziu vineri, 23 martie 2012. Informații suplimentare și ultimele noutăți vor putea fi găsite și pe contul de Facebook al Campionatului Județean de Minifotbal Râmnicu Vâlcea, http://www.facebook.com/minifotbalvalcea

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite